Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
30 jan. Jos Magdelijns is overleden
20 jan. Clubhuis alleen toegankelijk met ledenpas!
8 dec. Eerste activiteiten 2015!
24 nov. Inschrijving voorjaarcompetitie 2015 nu mogelijk!
28 okt. TC Zevenhuizen is in beweging!
1 okt. Winterlabelen
16 jul. Clubkampioenschappen
10 jun. TC Zevenhuizen heeft een AED!
6 jun. Tennis4Life
5 mei Tennis4life!
16 apr. Open toernooi TC Zevenhuizen
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
tussen baan 4 en 5.jpg
Terras.jpg
Minibaan1.jpg
Meest recente foto's
Voorjaar!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  66x gelezen

De renovatie van ons tennispark is in volle gang. Hebben jullie het minibaantje, het veel grotere hoge terras en die mooie schutting en banken al gezien? Een wandelingetje over ons park is de moeite waard, het wordt mooi!

Ondertussen is de indeling van de voorjaarscompetitie ook bekend. Vele teams hebben zich weer ingeschreven en we staan aan de vooravond van een prachtig nieuw tennisseizoen.

Maandag 23 maart trappen we af met een ALV waarin diverse onderwerpen de revue zullen passeren. Komt allen!

dinsdag 17 maart 2015, 22:09 uur
Jos Magdelijns is overleden
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  250x gelezen

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Jos Magdelijns op vrijdagochtend 30 januari in het bijzijn van zijn lieve vrouw Marga en de kinderen is overleden.

Hoe snel kan het gaan in het leven...

Precies een week geleden was het bestuur van TZ samen met de gemeente volop bezig met de voorbereidingen van de uitreiking van het lintje in de Orde van Oranje-Nassau voor supervrijwilligers Jos en Marga Magdelijns later die middag. Bij de decoratieplechtigheid bleek de hechtheid van de band tussen deze familie en onze tennisclub. Maar ook toonde zich de snelle verslechtering van de gezondheidstoestand van Jos. Achteraf is het fijn en mooi dat wij op deze indrukwekkende manier met veel trots afscheid van Jos hebben kunnen nemen. 

Het Magdelijnsplein zal een waardige herinnering aan zijn persoon zijn!

Wij wensen Marga en de kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur van TZ


Download bestanden
Rouwkaart Jos Magdelijns 166 KB (490x opgehaald)
vrijdag 30 januari 2015, 11:31 uur
Clubhuis alleen toegankelijk met ledenpas!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Accommodatie cie  98x gelezen

Vanaf heden is het clubhuis alleen nog maar toegankelijk met de KNLTB-ledenpas.
Het is ook niet meer mogelijk om de deur te openen met een sleutel, het slot werkt niet van buitenaf.

Deze maatregel is genomen omdat er de laatste tijd nogal vaak gebruik gemaakt werd van de toiletten door mensen die helemaal geen lid van de tennisclub zijn. Ook zijn er waterballongevechten gehouden in de kleedkamers en werden deze gebruikt als "hangplek".

Ga je tennissen? Neem je KNLTB-pas mee!

dinsdag 20 januari 2015, 14:04 uur
Eerste activiteiten 2015!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  216x gelezenOp 4 januari 2015 zal om 16:00 uur een buitengewone algemene ledenvergadering worden gehouden in het clubgebouw van TC Zevenhuizen. De agenda hiervoor ontvangen jullie volgende week.

Voorafgaand aan deze vergadering zal vanaf 13:00 uur een tennistoernooi voor alle leden worden georganiseerd! Meer informatie hierover volgt snel.

Aansluitend aan de ALV zal de nieuwjaarsreceptie worden gehouden en heffen wij graag het glas met jullie op een mooi nieuw tennisjaar!

 

 

maandag 8 december 2014, 20:28 uur


Inschrijving voorjaarcompetitie 2015 nu mogelijk!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  179x gelezen
Beste tennisvrienden,

Vanaf nu kunnen jullie je weer inschrijven voor de voorjaarcompetitie  2015. Onderaan dit bericht kun je 2 bestanden downloaden:

  1. Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2015
  2. Informatie voorjaarscompetitie 2015

Het eerste bestand spreekt voor zich. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur het naar Camiel Hack (mailadres staat op het formulier).

 

In het tweede bestand vind je
de competitiesoorten waarvoor je je bij onze vereniging kunt inschrijven. In dit document is zoveel mogelijk informatie opgenomen. Belangrijkste aanpassing t.o.v vorig jaar is de leeftijdsgrens. Dit is door de KNLTB gedaan omdat zij de leeftijdsklassen in heel Nederland zoveel mogelijk willen terug brengen naar de leeftijdsklassen van 17+, 35+ en 50+. Ook vind je in dit document de richtlijn voor deelname in een bepaalde leeftijdsklasse.

Maak je nog geen onderdeel uit van een team, maar wil je toch wel eens meedoen aan de competitie. Meld je dan gewoon aan en wij voegen je gegevens toe aan de reservelijst, waaruit competitieteams dan weer kunnen putten. 

De junioren kunnen zich wenden tot Bjorn (jeugd 12 t/m 17 jaar) of Kim (jeugd 8 t/m 12 jaar) Rijckenberg via info@tennisclub-zevenhuizen.nl.

Let op: Inschrijving sluit al op 1 december 2014!  Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd terecht bij Camiel Hack (zie gegevens onderaan inschrijfformulier) of bij  één van de andere leden van de wedstrijdcommissie

Met sportieve groet,

Camiel / Frans / Martin

 

 

 Download bestanden
Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2015 12 KB (164x opgehaald)
Informatie voorjaarscompetitie 2015 217 KB (209x opgehaald)
maandag 24 november 2014, 20:16 uur
TC Zevenhuizen is in beweging!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  171x gelezen

TC Zevenhuizen is in beweging!

 
Een kleine update van het reilen en zeilen binnen de vereniging:

Jeugdcommissie
De afgelopen jaren hebben we als tennisvereniging veel tijd gestoken in het enthousiasmeren van de jeugd om te gaan en vooral te blijven tennissen. En het resultaat mag er zijn: het aantal jeugdleden is gegroeid!
 
Sinds dit jaar doet een aantal jeugdleden ook mee met Tenniskids. Dit is het nieuwe concept voor competitietennis voor kinderen van 8 tot 14 jaar. ? Binnenkort krijgen jeugdleden een brief om deel te nemen aan de competitie van volgend jaar. 
 

Nieuw aanmeldbeleid jeugdlessen

Volgend jaar komt er een nieuw aanmeldbeleid voor  de jeugdlessen. Meer informatie hierover volgt nog. We krijgen ook regelmatig vragen over de kosten van de jeugdlessen. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tarieven vanaf 2015:
Kostenoverzicht jeugdlessen bij Tennisschool Bram van Gilst
·         17 lessen per jaar € 120,00 met 6 tot 8 kinderen
·         17 lessen per jaar € 170,00 met 4 kinderen
·         10 lessen voorjaar € 69,00 kinderen tot 8 jaar
·         7 vervolglessen € 49,00
 
Vrijdag 31 oktober sluit de jeugd het seizoen af met een spannend Halloween activiteit. Alle kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom, ook (nog) niet-leden! Aanmelden kan nog via info@tennisclub-zevenhuizen.nl; kosten: € 2 per kind.

 

Accommodatiecommissie
Op de eerste plaats willen wij Klaas Verweij, die gestopt is als voorzitter van de accommodatiecommissie, heel hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet. Klaas heeft deze commissie meer dan 15 jaar geleid. Klaas is een zeer betrokken commissievoorzitter die stond voor zijn mensen, waaronder Rien Huisman en Rob Poorter. Klaas heeft ervoor gezorgd dat ons park baanverlichting heeft, het clubhuis gerenoveerd is en de nieuwe all weather banen aangelegd zijn. Binnenkort bedankt het bestuur van TCZ persoonlijk voor zijn inzet. 

 

Sander Poot is nu waarnemend voorzitter van de commissie. In januari 2015 worden er tijdens de ALV verkiezingen gehouden voor de commissie; Sander heeft zich beschikbaar gesteld.

Baanonderhoud, ook door de leden!

Voor de all-weather banen is een grondig onderhoudsplan opgesteld, dat wekelijks door Rien Huisman wordt uitgevoerd. Dit onderhoud is  echter niet afdoende, ook jij moet een steentje aan bijdragen.  Het zijn simpele zaken die door een ieder makkelijk op te volgen zijn. Het zorgt ervoor dat de banen een goede kwaliteit houden en het verlengt de levensduur van de banen.
 
Wat wordt er van jou verlangd?
 
1)         Banen slepen na elke wedstrijd, enkel of dubbel (per afhangsessie).
2)         Banen slepen, van het hek tot aan het net, in de lengte richting of in de breedte richting.
3)         Houd de banen vrij van vuil !!
4)         Betreed de banen met normaal tennisschoeisel.
5)         Zorg dat je tennisschoenen vrij zijn van gras, modder of ander vuil.
6)         Neem geen glaswerk mee op de baan.
7)         Het is verboden om sigaretten, vuur of andere hete voorwerpen op de banen te gebruiken.
8)         Wanneer de banen besneeuwd zijn, bij ijzel of bij dooi mogen deze niet bespeeld worden.
9)         De accommodatiecommissie plaatst dan bordjes met de tekst ONBESPEELBAAR. Het is dan ten strengste verboden de banen te betreden, totdat deze weer door deze commissie zijn vrij gegeven.
10)       Mochten er onvolkomenheden of beschadigingen aan de banen zijn, geef dit dan direct door aan de accommodatiecommissie (Sander Poot via 06-41685081 of sanderpoot@casema.nl
 
Wij rekenen op jullie medewerking en wensen iedereen veel tennisplezier!

Bereikbaarheid

Het clubhuis heeft een nieuwe telefoon. De ouderwetse telefoon in de hal was namelijk kapot.  Bij de computer staat een nieuw draadloos apparaat. Het telefoonnummer van de club is: 0180 – 632584.

Van de bar- en evenementencommissie

Het zomerseizoen  zit erop. We danken alle vrijwilligers die ons geholpen hebben ook dit seizoen weer tot een succes te maken! Uiteraard gaan er altijd dingen goed en dingen minder goed. Ook dit seizoen evalueren we weer om te leren en hopen we de komende jaren onze kantine nog leuker en aantrekkelijker te maken voor onze leden. Er gaan wat zaken veranderen, 

 

Bardienst

We hebben besloten geen bardienstindeling te maken in het winterseizoen (ma 3 november 2014 – zo 22 maart 2015). Op dinsdag, woensdag en donderdag is de bar wel open vanaf ongeveer 19:30 uur. Vaste gebruikers zorgen hiervoor:
 
•          Dinsdag: Carla Houbraken / Leonie de Haas
•          Woensdag: Ferry & Mariska van Wijnen / Marcel Mayer
•          Donderdag: Guido Hack / Brecht Rodenburg
 
Wil jij ook 'vaste gebruiker' worden op een andere dag in de winter?  Stuur een mailtje naar barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl  of bel even met Ferry van Wijnen. We maken hier dan afspraken over. Dit geldt overigens ook voor leden die de bar incidenteel eens open willen hebben, omdat zij met een groepje willen gaan tennissen.

Digitaal kassasysteem

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen werd Fred Boevé afgelopen seizoen penningmeester van het jaar. Een van de hieraan verbonden prijzen was een prachtig nieuw kassasysteem. Dit systeem is inmiddels geleverd en zal vanaf vandaag, maandag 27 oktober, in gebruik worden genomen.
 

  

Voor de bardienst komt er uiteraard een handleiding naast de kassa te liggen. In elk geval wordt het afrekenen een stuk makkelijker en kunnen wij als barcommissie het voorraadbeheer verbeteren. Ook wordt het makkelijker de rekeningen van de competitieteams te splitsen en bij te houden. Afrekenen kan nog steeds met de PIN, maar het is ook mogelijk krediet op je KNLTB pas te zetten, waarmee afgerekend kan worden. Op termijn willen we dan afscheid nemen van de barkaarten, met uitzondering van de gele barkaarten (die vooral door de kinderen gebruikt worden).

Klaverjassen

Ook dit jaar organiseert Marc Wagevoort op de 3e vrijdag van de maand weer ‘Rotterdams’ klaverjassen. Eerste keer is dus op vrijdag 21 november aanstaande, inloop vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur. Je bent van harte welkom!
 

Evenementen - SAVE THE DATES!

Omdat we nu door kunnen tennissen, gaan we ook winterevenementen organiseren uiteraard. De volgende evenementen staan in onze agenda’s:
 
•          Zondag 4 januari 2015: Nieuwjaarsreceptie
Als het weer het toe laat, willen we dit voor het eerst combineren met een tennisevenement.
•          Zondag 8 februari 2015: Snerttoernooi
•          Laatste week maart 2015: Invitatietoernooi
 
Je ontvangt nog aparte uitnodigingen voor deze evenementen, maar zet deze data alvast in je agenda!

Bückeburg

Afgelopen jaar hebben we de interesse gepeild voor een bezoek aan de tennisvereniging van onze zusterstad Bückeburg in Duitsland. Het idee is om van vrijdagmiddag tot en met zondag in Bückeburg te verblijven, waarbij we uiteraard in toernooivorm zullen tennissen met de leden daar. Daarnaast bezoeken we de stad en is er tijd voor gezellig eten en borrelen met elkaar. In 2014 lukte het niet meer om een afspraak hierover te maken. Onder voorbehoud staat dit nu gepland van in het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april 2015. In dit weekend vindt namelijk de opening van hun tennisseizoen plaats.
 
Inmiddels hebben 22 leden zich aangemeld, uiteraard afhankelijk van de datum. We realiseren ons dat dit een competitieweekend is. Het is aan de leden zelf of zij dit weekend vrij maken om mee te gaan naar Bückeburg uiteraard. We weten nog niet met hoeveel mensen we kunnen afreizen, maar als je nog interesse hebt kan je dat melden via barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl  Ook zijn wij benieuwd of er jeugdleden zijn die het leuk zouden vinden om mee te gaan. 
 

Inbraak

In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 oktober jl. is er ingebroken in ons clubhuis. Er is veel schade aangericht en de inbrekers hebben een behoorlijke puinhoop achtergelaten. Ze zijn binnengekomen via de gele deuren en hebben vervolgens de deur richting de kleedkamers opengebroken, als ook het opslaghok boven het herentoilet. Ook is het hek richting de keuken geforceerd en zijn beide deuren richting de magazijnen opengebroken. De inbrekers waren duidelijk op zoek naar cash geld, maar dat hebben niet. Overigens is er die nacht ook ingebroken bij vv Groeneweg. Hier is 25-30 euro wisselgeld ontvreemd uit de kassa. Met het bestuur beraden we ons op maatregelen om een nieuwe inbraak te voorkomen en bij een volgende keer de schade te beperken.
 
Voor vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl.

Algemeen

Winteractiviteiten

Heb jij een leuk idee voor de eerste winter waarin we kunnen doorspelen op de nieuwe banen? Laat het de evenementencommissie weten via info@tennisclub-zevenhuizen.nl.

KNLTB- pas

Leden en/of nieuwe leden die na 1 juni 2014 hun contributie hebben betaald kunnen hun pasje in het clubhuis ophalen. Deze ligt in één van de bruine bakken achter de bar. Het clubhuis is (bij geschikt tennisweer) doordeweeks vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur open, dus als je je pasje wilt ophalen kun je terecht in het clubhuis.
 
 

 

 

dinsdag 28 oktober 2014, 08:36 uur
Winterlabelen
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  168x gelezen

Het lijkt nog wel zomer, maar de herfstcompetitie is al in volle gang. "Vroeger" stopte het labelen op de woensdag altijd na de herfstcompetitie. Maar, onze fantastische nieuwe banen maken het mogelijk om de hele winter lekker door te tennissen!

Zowel het woensdagochtend als het woensdagavond labelen zal dan ook gewoon doorgaan!

Bij lichte vorst kan er gewoon gespeeld worden, maar bij dooi kunnen we de banen niet gebruiken omdat de banen eerst weer gewalst moeten worden.

Bij de woensdagochtend label is er 1 wijziging:
De aanvangstijd is nl. niet meer om 09.00 uur, maar om 10.00 uur.

Voor vragen over de woensdagochtend label kun je terecht bij Els Numan.

Iedereen is welkom & de koffie staat klaar!

woensdag 1 oktober 2014, 10:20 uur
Clubkampioenen 2014
 Esther Huizenga  Algemeen  157x gelezen

De clubkampioenschappen gespeeld! 102 spelers streden in negen categorieën om de titel clubkampioen 2014.  Er is dit jaar gespeeld in de herenenkel, herendubbel, damesenkel, damesdubbel en mixdubbel in verschillende speelsterkte. Mede door het heerlijk nazomerweer was het een gezellig en sportief kampioenschap.

Dit zijn de clubkampioenen: Herenenkel a Ewoud Blaak, herenenkel b Joey Bos, damesenkel b Irene Bakker, herendubbel a Ewoud Blaak en Robert Luik, herendubbel b, Frans Kreder en Martin de Wilde, damesdubbel a Ingrid Heijkoop en Marjanne van Iwaarden, damesdubbel b Karen Brobbel en Jolien van Dam, gemengd dubbel a Thijs Daniels en Nicole van de Bosch, gemengd dubbel a Frans Kreder en Yvonne Janssen.

dinsdag 9 september 2014, 22:34 uur
Clubkampioenschappen
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  326x gelezen
 

Beste leden,

Inschrijving voor de clubkampioenschappen 2014 is vanaf nu mogelijk via deze link: http://tinyurl.com/Clubkampioenschappen-TCZ. Net als vorig jaar is er voor elke onderdeel een A, B en C categorie.

De clubkampioenschappen zijn dit jaar van donderdag 28 augustus t/m zondag 7 september. Dit is een week eerder dan vorig jaar i.v.m. de snellere start van de KNLTB najaarscompetitie.

De zaterdag in het finale weekend valt samen met het jaarlijks terugkerende oogstfeest. Bij de inschrijving kun je deze dag niet als verhindering opgeven. Wel kun je onder opmerkingen / notitie opgeven welk tijdstip je eventueel verhinderd bent. We zullen proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar jullie begrijpen vast wel dat we afhankelijk zijn van het toernooiverloop en de weersomstandigheden.

Wij hopen dat jullie je massaal gaan inschrijven en bij winst de boeken in gaan als de eerste winnaars op onze nieuwe ondergrond!


Mocht je nog vragen hebben dan kun je je altijd wenden tot één van de leden van de wedstrijdcommissie. 

Met sportieve groet, Camiel, Frans, Martin


woensdag 16 juli 2014, 16:34 uur
TC Zevenhuizen heeft een AED!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  290x gelezen

Afgelopen zaterdag, 24 mei, is in het clubhuis een AED opgehangen. De AED is gesponsord door:

  • BUILDING DREAMS - bouwen is meer dan stenen stapelen
  • FORTIS BATAVIA - www.fortis-casings.com
  • ADELAAR Accountants & Adviesburo
  • CENTRUM VOOR FYSIOTHERAPIE ZEVENHUIZEN

AED staat voor Automated External Defibrillator; het apparaat kan van levensbelang zijn!
Het is des te belangrijker dat veel leden leren hoe ze het apparaat moeten bedienen.

Op dinsdag 17 juni kun je deelnemen aan een gratis cursusavond. We starten om 19.30 uur in het clubhuis.

Geef je snel op via info@tennisclub-zevenhuizen.nl!

dinsdag 10 juni 2014, 23:11 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Accommodatie cie
 Adverteerders
 Algemeen
 Evenementen cie
 Jeugd cie
 Wedstrijd cie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 April
 WoensdagAvondLabel 20.00 t/m 23.00 uur

2 Mei - 10 Mei
 begin mei vakantie BO & VO 2-5 t/m 10-5

4 Mei
 Inhaaldag comp. zo. Landelijk
 Dodenherdenking
 MaandagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00

6 Mei
 WoensdagAvondLabel 20.00 t/m 23.00 uur
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00

9 Mei
 District Competitie Senioren 13.30 t/m 21.00 uur

10 Mei
 Moederdag
 Landelijk Comp Sen. + Jun. Zo 9.00 t/m 17.00 uur

11 Mei
 MaandagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00

12 Mei
 District Comp Dames 10.00 t/m 16.00 uur

13 Mei
 WoensdagAvondLabel 20.00 t/m 23.00 uur

14 Mei
 Hemelvaartsdag
 Inhaal District + landelijke competitie

16 Mei
 District Competitie Senioren 13.30 t/m 21.00 uur

17 Mei
 Landelijk Comp Sen. + junioren Zo 09.00 t/m 17.00 uur

20 Mei
 WoensdagAvondLabel 20.00 t/m 23.00 uur
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00

23 Mei
 Inhaaldag comp. za. District

24 Mei
 1e pinksterdag

25 Mei
 MaandagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00
 2e Pinksterdag
 Inhaaldag comp. zo. Landelijk +District Comp Dames

26 Mei
 District Comp Dames 10.00 t/m 16.00 uur

27 Mei
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00
 WoensdagAvondLabel 20.00 t/m 23.00 uur

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd