Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 mei TC Zevenhuizen Open 2016
14 mei Inschrijving KNLTB najaarscompetitie geopend!
31 maa. Nieuwsbrief
21 maa. Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
5 maa. TennisDirect sponsort TCZ!
1 jul. Succesvol Open Toernooi 2015
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
tussen baan 4 en 5.jpg
Terras.jpg
Minibaan1.jpg
Meest recente foto's
TC Zevenhuizen Open 2016
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  149x gelezen

Schrijf je nu in voor de TC Zevenhuizen Open 2016!

 

 

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=16576F96-DC95-4909-9E8B-4A8AB3123A9F

 

 

donderdag 26 mei 2016, 13:13 uur
Inschrijving KNLTB najaarscompetitie geopend!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  36x gelezen

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie is geopend!

 

Download hieronder de informatie over de inschrijfmogelijkheden en het inschrijfformulier (let op: in het excelbestand zitten meerder tabbladen met informatie!).

Inschrijven kan tot en met zaterdag 21 mei! 

 

 


Download bestanden
Inschrijfformulier najaarscompetitie 2016 186 KB (54x opgehaald)
Inschrijfmogelijkheden KNLTB najaar 2016 191 KB (35x opgehaald)
zaterdag 14 mei 2016, 21:05 uur
Nieuwsbrief
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  103x gelezen

 

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, het is duidelijk: het tennisseizoen kan weer beginnen!

Jeugd
Aanstaande vrijdag, 1 april, zal het tennisseizoen bij TCZ geopend worden met een inmiddels bijna traditioneel evenement: de kick off voor de jeugd! Bourgondisch patat eten, leuke tennisspellen doen en daarna een disco/playbackshow! Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom, dus jeugdleden: om 17.30 uur verzamelen in het clubhuis! We stoppen dit keer om 20.00 uur, zodat iedereen weer op tijd thuis is voor de finale van The Voice Kids waar onze dorpsgenoot Jaco aan meedoet!

Zoals jullie inmiddels vast wel weten, heeft de KNLTB een nieuw programma opgezet voor kinderen t/m 12 jaar: Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de tennissport razendsnel te spelen. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De Tenniskids worldtour is inmiddels al in volle gang en TCZ heeft op zondag 20 maart als host vereniging een gezellige zondagochtend georganiseerd voor zo’n 40 kids.

Bar- en evenementencommissie

De bar- en evenementencommissie is druk bezig geweest met het mogelijk maken van de inroostering van bardiensten. Alle diensten zijn inmiddels ingedeeld, dus de bar kan open! J

Een nieuw evenement dit jaar voor TCZ is onze deelname aan Koningsdag! Als teken van de betrokkenheid van TCZ in Zevenhuizen bouwen we op Koningsdag een ruime stand op het voorterrein van Voorbrood, waarin we tennisspel, ledenwerving en TCZ gezelligheid zullen combineren.

SALDO

De nieuwe tennispassen zijn inmiddels al massaal opgehaald (let op: vanavond tussen 19.00 en 21.00 laatste ophaalmogelijkheid op de club, daarna bij het secretariaat). Veel gestelde vraag is of het saldo dat op de pas staat wel overgeheveld wordt naar de nieuwe kaart. Het antwoord daarop is: Ja! Het saldo is namelijk gekoppeld aan je knltb-nummer, niet aan de pas zelf.

DEEWO
We hebben in de winterperiode natuurlijk niet stil gezeten. Een gerenoveerd tennispark, all-weather banen en 6 enthousiaste teams. Dé ingrediënten voor een interne wintercompetitie (De Enige Echte Winter Onderlinge, oftewel DEEWO) voor senioren. Voorafgaand aan het tennissen was er iedere vrijdagavond een stevige maaltijd, verzorgd door de barcommissie. Vervolgens werden er 4 potjes getennist om daarna weer op te warmen aan de bar. Het ging natuurlijk om de gezelligheid, maar de eretitel van winnaar van de allereerste DEEWO is gegaan naar het team “The Unmatchables” o.l.v. Erwin Ralan. Een nieuwe traditie is geboren! https://youtu.be/z2PH354JBjg


Accommodatie
In het winterseizoen heeft ook de accommodatiecommissie de nodige werkzaamheden verricht. De bedieningspanelen van de verlichting in het clubhuis is een stuk eenvoudiger gemaakt waardoor het openen en sluiten van bardiensten gemakkelijker wordt. Op zaterdag 2 april is de grote TCZ Klusdag, waarbij het hele park seizoensklaar wordt gemaakt. Wil je ook helpen? Stuur een mailtje naar acco@tennisclub-zevenhuizen.nl!


PR commissie
De PR commissie is actief bezig om de nieuwsvoorzieningen naar leden te optimaliseren. Een van de onderdelen daarin zal de nieuwe KNLTB club app zijn. Deze app is speciaal ontwikkeld voor tennisverengingen waarin ledenadministratie, communicatie, bardiensten en tennismaatjes samenkomen. Kijk voor meer info alvast op https://knltb.club/ . De PR commissie wil al jaren pro-actiever zijn en in 2016 zullen belangrijke stappen gezet worden om dit eindelijk te realiseren.


Algemeen
Samen met de tennisschool gaan we nieuwe activiteiten op maat ontwikkelen om ledenwerving en ledenbehoud te bewerkstelligen. Voor de “BRAVO” leden en overige gepensioneerde leden wordt een onderling toernooi georganiseerd. Voor beginners en 8-9 spelers willen we bijvoorbeeld op de woensdag vooravond een “racket trekken” evenement inplannen voorafgaand aan het regulier labelen op de woensdagavond. Wil je meer weten over deze evenementen of helpen met de organisatie? Neem dan even contact op met onze CEO, Peter Smits (pmj.smits@gmail.com).  

 

  

  

 

 


donderdag 31 maart 2016, 11:53 uur
Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  138x gelezen
Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
Een gerenoveerd tennispark, all-weather banen en 6 enthousiaste teams. Dé ingrediënten voor een interne wintercompetitie (De Enige Echte Winter Onderlinge, oftewel DEEWO) voor senioren. Iedere vrijdag stond er een gedekte tafel klaar. De maaltijden werden door de barcommissie zelf verzorgd. Vervolgens 4 potjes tennissen om daarna weer op te warmen aan de bar. Een nieuwe traditie is geboren! https://youtu.be/z2PH354JBjg

TENNISKIDS
De KNLTB heeft een nieuw programma opgezet voor kinderen t/m 12 jaar: Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de tennissport razendsnel te spelen. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.
Afgelopen zondag was TC Zevenhuizen gastvereniging voor de “oranje competitie”. De hele ochtend speelden zo’n 50 kids (8 - 11 jaar) tennispartijtjes op een ¾ veld. De jeugdcommissie had alles tot in de puntjes voorbereid; van limonade, tomaatjes en komkommer, tot een broodje worst en een presentje na afloop. Al deze extra’s worden gedurende hele competitie mogelijk gemaakt door Voltage Elektrotechniek, 1 van de sponsors van TC Zevenhuizen.

Ook benieuwd naar tennis? Kom gerust eens langs of stuur een mailtje naar info@tennisclub-zevenhuizen.nl.


maandag 21 maart 2016, 09:59 uur


TennisDirect sponsort TCZ!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  117x gelezen
Beste  leden,

Graag informeren wij jullie over een nieuwe sponsorovereenkomst die de PR commissie van Tennisclub Zevenhuizen heeft afgesloten met TennisDirect.

Het huidige sponsorcontract met Groen Sport is na jarenlange plezierige samenwerking beëindigd. De aanleiding hiervoor is de verkoop van de sportwinkel. De sponsorcommissie is dan ook blij dat we in TennisDirect een nieuwe sponsor hebben gevonden! 


TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Daarnaast heeft TennisDirect een winkel bij het Dekker tenniscentrum in Zoetermeer.

Kennismakingskorting
Als onderdeel van de sponsorovereenkomst biedt TennisDirect aan alle leden van TCZ een éénmalige korting van € 10,- op een aankoopbedrag van minimaal € 50,- middels een persoonlijke kortingscode. Deze kun je vanuit je luie stoel online verzilveren via de webshop op
www.tennisdirect.nl of door een bezoek te brengen aan de winkel. Jullie ontvangen binnenkort een mail met uitleg over deze actie.

Wij hopen dat wij met deze samenwerking, naast de welkome sponsoring natuurlijk, jullie ook blij maken met deze kortingsactie.

Namens het bestuur en de PR-commissie,
Sjaak Bakker


zaterdag 5 maart 2016, 12:14 uur
RESULTAAT TENNIS 4 LIFE BEKEND!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  226x gelezen

"Making the most out of it, every day..."


Een tekst die ons raakt. Deze tekst hebben we ook het afgelopen jaar te vaak moeten horen van lieve en mooie mensen, die gebukt gaan onder kanker. Maar de kracht, de inspiratie, de wil om te vechten... Dát is waar al die Tennis4Life deelnemers voor op de baan staan. En dat maakt ons trots en sterkt onze intrinsieke motivatie alleen nog maar meer om Tennis4Life te brengen waar het mo
et zijn. Hét (inter)nationale tennisevent dat zich inzet voor die mooie mensen.

En hoe ziet de cheque die wij gaan overhandigen aan
 KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society er in 2015 uit? Ruim 350 deelnemers hebben € 44.398,52 bij elkaar getennist!!! Zes uur lang hebben deze toppers geknokt, zes uur lang hebben zij zich gegeven voor die mooie mensen. Wij zijn opnieuw diep geroerd door deze prestatie!

We bedanken onze partners, sponsors, kartrekkers binnen de verenigingen, deelnemers, vrijwilligers en al die mensen die zich hard willen maken voor Tennis4Life.

Bij deze wil ik ook ons bestuur bedanken voor de tomeloze inzet, commitment, energie en wil om hét verschil te maken. We flikken het toch maar weer guys and girl! Ook op jullie ben ik trots!

Zoals geschreven, we zijn intrinsiek gemotiveerd. En op 18 juni 2016 zal opnieuw Tennis4Life in HEEL Nederland hét verschil gaan maken!! SAVE THE DATE alvast!

"De wereld is van IEDEREEN, daarom Tennis4Life!"

Namens het bestuur van Tennis4life: bedankt iedereen,

Sander Rupke
Voorzitter


dinsdag 20 oktober 2015, 20:21 uur
Succesvol Open Toernooi 2015
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  383x gelezen

Het Open Toernooi zit er weer op.

We begonnen in de regen, maar eindigden met een stralend finaleweekend.
Bijna 200 deelnemers, 232 wedstrijden en uiteindelijk 32 winnaars.

Er werd gelachen, heerlijk gegeten, gedronken en bovenal natuurlijk veel getennist.
Onze huisfotograaf Lout heeft weer prachtige foto's gemaakt:

http://www.sportsview.tk/

Bekijk ook dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=OYu4PCEAzcw

Open toernooicommissie, barcommissie en alle vrijwilligers die hebben geholpen: BEDANKT!


Tot volgend jaar!

OT 2015

woensdag 1 juli 2015, 10:28 uur
Clubhuis alleen toegankelijk met ledenpas!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Accommodatie cie  497x gelezen

Vanaf heden is het clubhuis alleen nog maar toegankelijk met de KNLTB-ledenpas.
Het is ook niet meer mogelijk om de deur te openen met een sleutel, het slot werkt niet van buitenaf.

Deze maatregel is genomen omdat er de laatste tijd nogal vaak gebruik gemaakt werd van de toiletten door mensen die helemaal geen lid van de tennisclub zijn. Ook zijn er waterballongevechten gehouden in de kleedkamers en werden deze gebruikt als "hangplek".

Ga je tennissen? Neem je KNLTB-pas mee!

dinsdag 20 januari 2015, 14:04 uur
TC Zevenhuizen is in beweging!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  524x gelezen

TC Zevenhuizen is in beweging!

 
Een kleine update van het reilen en zeilen binnen de vereniging:

Jeugdcommissie
De afgelopen jaren hebben we als tennisvereniging veel tijd gestoken in het enthousiasmeren van de jeugd om te gaan en vooral te blijven tennissen. En het resultaat mag er zijn: het aantal jeugdleden is gegroeid!
 
Sinds dit jaar doet een aantal jeugdleden ook mee met Tenniskids. Dit is het nieuwe concept voor competitietennis voor kinderen van 8 tot 14 jaar. ? Binnenkort krijgen jeugdleden een brief om deel te nemen aan de competitie van volgend jaar. 
 

Nieuw aanmeldbeleid jeugdlessen

Volgend jaar komt er een nieuw aanmeldbeleid voor  de jeugdlessen. Meer informatie hierover volgt nog. We krijgen ook regelmatig vragen over de kosten van de jeugdlessen. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tarieven vanaf 2015:
Kostenoverzicht jeugdlessen bij Tennisschool Bram van Gilst
·         17 lessen per jaar € 120,00 met 6 tot 8 kinderen
·         17 lessen per jaar € 170,00 met 4 kinderen
·         10 lessen voorjaar € 69,00 kinderen tot 8 jaar
·         7 vervolglessen € 49,00
 
Vrijdag 31 oktober sluit de jeugd het seizoen af met een spannend Halloween activiteit. Alle kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom, ook (nog) niet-leden! Aanmelden kan nog via info@tennisclub-zevenhuizen.nl; kosten: € 2 per kind.

 

Accommodatiecommissie
Op de eerste plaats willen wij Klaas Verweij, die gestopt is als voorzitter van de accommodatiecommissie, heel hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet. Klaas heeft deze commissie meer dan 15 jaar geleid. Klaas is een zeer betrokken commissievoorzitter die stond voor zijn mensen, waaronder Rien Huisman en Rob Poorter. Klaas heeft ervoor gezorgd dat ons park baanverlichting heeft, het clubhuis gerenoveerd is en de nieuwe all weather banen aangelegd zijn. Binnenkort bedankt het bestuur van TCZ persoonlijk voor zijn inzet. 

 

Sander Poot is nu waarnemend voorzitter van de commissie. In januari 2015 worden er tijdens de ALV verkiezingen gehouden voor de commissie; Sander heeft zich beschikbaar gesteld.

Baanonderhoud, ook door de leden!

Voor de all-weather banen is een grondig onderhoudsplan opgesteld, dat wekelijks door Rien Huisman wordt uitgevoerd. Dit onderhoud is  echter niet afdoende, ook jij moet een steentje aan bijdragen.  Het zijn simpele zaken die door een ieder makkelijk op te volgen zijn. Het zorgt ervoor dat de banen een goede kwaliteit houden en het verlengt de levensduur van de banen.
 
Wat wordt er van jou verlangd?
 
1)         Banen slepen na elke wedstrijd, enkel of dubbel (per afhangsessie).
2)         Banen slepen, van het hek tot aan het net, in de lengte richting of in de breedte richting.
3)         Houd de banen vrij van vuil !!
4)         Betreed de banen met normaal tennisschoeisel.
5)         Zorg dat je tennisschoenen vrij zijn van gras, modder of ander vuil.
6)         Neem geen glaswerk mee op de baan.
7)         Het is verboden om sigaretten, vuur of andere hete voorwerpen op de banen te gebruiken.
8)         Wanneer de banen besneeuwd zijn, bij ijzel of bij dooi mogen deze niet bespeeld worden.
9)         De accommodatiecommissie plaatst dan bordjes met de tekst ONBESPEELBAAR. Het is dan ten strengste verboden de banen te betreden, totdat deze weer door deze commissie zijn vrij gegeven.
10)       Mochten er onvolkomenheden of beschadigingen aan de banen zijn, geef dit dan direct door aan de accommodatiecommissie (Sander Poot via 06-41685081 of sanderpoot@casema.nl
 
Wij rekenen op jullie medewerking en wensen iedereen veel tennisplezier!

Bereikbaarheid

Het clubhuis heeft een nieuwe telefoon. De ouderwetse telefoon in de hal was namelijk kapot.  Bij de computer staat een nieuw draadloos apparaat. Het telefoonnummer van de club is: 0180 – 632584.

Van de bar- en evenementencommissie

Het zomerseizoen  zit erop. We danken alle vrijwilligers die ons geholpen hebben ook dit seizoen weer tot een succes te maken! Uiteraard gaan er altijd dingen goed en dingen minder goed. Ook dit seizoen evalueren we weer om te leren en hopen we de komende jaren onze kantine nog leuker en aantrekkelijker te maken voor onze leden. Er gaan wat zaken veranderen, 

 

Bardienst

We hebben besloten geen bardienstindeling te maken in het winterseizoen (ma 3 november 2014 – zo 22 maart 2015). Op dinsdag, woensdag en donderdag is de bar wel open vanaf ongeveer 19:30 uur. Vaste gebruikers zorgen hiervoor:
 
•          Dinsdag: Carla Houbraken / Leonie de Haas
•          Woensdag: Ferry & Mariska van Wijnen / Marcel Mayer
•          Donderdag: Guido Hack / Brecht Rodenburg
 
Wil jij ook 'vaste gebruiker' worden op een andere dag in de winter?  Stuur een mailtje naar barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl  of bel even met Ferry van Wijnen. We maken hier dan afspraken over. Dit geldt overigens ook voor leden die de bar incidenteel eens open willen hebben, omdat zij met een groepje willen gaan tennissen.

Digitaal kassasysteem

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen werd Fred Boevé afgelopen seizoen penningmeester van het jaar. Een van de hieraan verbonden prijzen was een prachtig nieuw kassasysteem. Dit systeem is inmiddels geleverd en zal vanaf vandaag, maandag 27 oktober, in gebruik worden genomen.
 

  

Voor de bardienst komt er uiteraard een handleiding naast de kassa te liggen. In elk geval wordt het afrekenen een stuk makkelijker en kunnen wij als barcommissie het voorraadbeheer verbeteren. Ook wordt het makkelijker de rekeningen van de competitieteams te splitsen en bij te houden. Afrekenen kan nog steeds met de PIN, maar het is ook mogelijk krediet op je KNLTB pas te zetten, waarmee afgerekend kan worden. Op termijn willen we dan afscheid nemen van de barkaarten, met uitzondering van de gele barkaarten (die vooral door de kinderen gebruikt worden).

Klaverjassen

Ook dit jaar organiseert Marc Wagevoort op de 3e vrijdag van de maand weer ‘Rotterdams’ klaverjassen. Eerste keer is dus op vrijdag 21 november aanstaande, inloop vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur. Je bent van harte welkom!
 

Evenementen - SAVE THE DATES!

Omdat we nu door kunnen tennissen, gaan we ook winterevenementen organiseren uiteraard. De volgende evenementen staan in onze agenda’s:
 
•          Zondag 4 januari 2015: Nieuwjaarsreceptie
Als het weer het toe laat, willen we dit voor het eerst combineren met een tennisevenement.
•          Zondag 8 februari 2015: Snerttoernooi
•          Laatste week maart 2015: Invitatietoernooi
 
Je ontvangt nog aparte uitnodigingen voor deze evenementen, maar zet deze data alvast in je agenda!

Bückeburg

Afgelopen jaar hebben we de interesse gepeild voor een bezoek aan de tennisvereniging van onze zusterstad Bückeburg in Duitsland. Het idee is om van vrijdagmiddag tot en met zondag in Bückeburg te verblijven, waarbij we uiteraard in toernooivorm zullen tennissen met de leden daar. Daarnaast bezoeken we de stad en is er tijd voor gezellig eten en borrelen met elkaar. In 2014 lukte het niet meer om een afspraak hierover te maken. Onder voorbehoud staat dit nu gepland van in het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april 2015. In dit weekend vindt namelijk de opening van hun tennisseizoen plaats.
 
Inmiddels hebben 22 leden zich aangemeld, uiteraard afhankelijk van de datum. We realiseren ons dat dit een competitieweekend is. Het is aan de leden zelf of zij dit weekend vrij maken om mee te gaan naar Bückeburg uiteraard. We weten nog niet met hoeveel mensen we kunnen afreizen, maar als je nog interesse hebt kan je dat melden via barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl  Ook zijn wij benieuwd of er jeugdleden zijn die het leuk zouden vinden om mee te gaan. 
 

Inbraak

In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 oktober jl. is er ingebroken in ons clubhuis. Er is veel schade aangericht en de inbrekers hebben een behoorlijke puinhoop achtergelaten. Ze zijn binnengekomen via de gele deuren en hebben vervolgens de deur richting de kleedkamers opengebroken, als ook het opslaghok boven het herentoilet. Ook is het hek richting de keuken geforceerd en zijn beide deuren richting de magazijnen opengebroken. De inbrekers waren duidelijk op zoek naar cash geld, maar dat hebben niet. Overigens is er die nacht ook ingebroken bij vv Groeneweg. Hier is 25-30 euro wisselgeld ontvreemd uit de kassa. Met het bestuur beraden we ons op maatregelen om een nieuwe inbraak te voorkomen en bij een volgende keer de schade te beperken.
 
Voor vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via barcommissie@tennisclub-zevenhuizen.nl.

Algemeen

Winteractiviteiten

Heb jij een leuk idee voor de eerste winter waarin we kunnen doorspelen op de nieuwe banen? Laat het de evenementencommissie weten via info@tennisclub-zevenhuizen.nl.

KNLTB- pas

Leden en/of nieuwe leden die na 1 juni 2014 hun contributie hebben betaald kunnen hun pasje in het clubhuis ophalen. Deze ligt in één van de bruine bakken achter de bar. Het clubhuis is (bij geschikt tennisweer) doordeweeks vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur open, dus als je je pasje wilt ophalen kun je terecht in het clubhuis.
 
 

 

 

dinsdag 28 oktober 2014, 08:36 uur
TC Zevenhuizen heeft een AED!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  695x gelezen

Afgelopen zaterdag, 24 mei, is in het clubhuis een AED opgehangen. De AED is gesponsord door:

  • BUILDING DREAMS - bouwen is meer dan stenen stapelen
  • FORTIS BATAVIA - http://www.fortis-casings.com/
  • ADELAAR Accountants & Adviesburo
  • CENTRUM VOOR FYSIOTHERAPIE ZEVENHUIZEN

AED staat voor Automated External Defibrillator; het apparaat kan van levensbelang zijn!
Het is des te belangrijker dat veel leden leren hoe ze het apparaat moeten bedienen.

Op dinsdag 17 juni kun je deelnemen aan een gratis cursusavond. We starten om 19.30 uur in het clubhuis.

Geef je snel op via info@tennisclub-zevenhuizen.nl!

dinsdag 10 juni 2014, 23:11 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Accommodatie cie
 Adverteerders
 Algemeen
 Evenementen cie
 Jeugd cie
 Wedstrijd cie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 Mei
 Landelijk Comp Sen. + Jun. Zo 09.00 t/m 17.00 uur

31 Mei
 Inhaal District Comp Dames

1 Juni
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00
 WoensdagAvondLabel 19.30 t/m 23.00 uur

3 Juni
 District vrijdagavond competitie v.a. 19.00 uur

4 Juni
 District Competitie Senioren 13.30 t/m 22.00 uur

5 Juni
 Landelijk Comp Sen. + Jun. Zo 09.00 t/m 17.00 uur

8 Juni
 WoensdagAvondLabel 19.30 t/m 23.00 uur
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00

10 Juni
 Inhaal vrijdagavond competitie

11 Juni
 Inhaal District Competitie Senioren

12 Juni
 Inhaal Landelijk Comp Sen. + Jun. Zo 09.00 t/m 17.00 uur

15 Juni
 WoensdagMorgenLabel 9.00 t/m 12.00
 WoensdagAvondLabel 19.30 t/m 23.00 uur

19 Juni
 's-morgens World Tour + HKT
 's-middaqgs Ouder-Kind toernooi
 ------- vaderdag -------

25 Juni - 3 Juli
 OpenToernooi Zevenhuizen senioren

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd